donderdag 15 mei 2014

Whimsy DT kaartje

Hallo iedereen,

vandaag toon ik jullie een kaartje waarop ik verschillende Whimsy stempels heb gebruikt. De Whimsy stempel van het meisje met het lantaarntje heet "Hopeful" en is van de hand van Sylvia Zet.  Als tekststempel gebruikte ik één van set "Party Mini Letter Seals".  Allemaal leuke ronde tekststempels.  Omdat ze niet zo supergroot zijn, ideaal voor op een kaartje!  Je kan er zelfs 2 op kwijt!

- klik op de foto om 'm te vergroten -

Ik kleurde mijn afdrukje in met copics en stanste het uit met een Spellbinders Nestabilities stans (deckled rectangles).   Romdom het afdrukje gebruikte ik een swirl stempel van Unique (met sepia kleur inkt). .Het design papier komt uit een oudere reeks van MME.  De bloemetjes en de heide-takjes zijn van Wild Orchid Crafts.  Ik gebruikte verder een stans van Magnolia en eentje van Marianne Design voor het takje en de blaadjes. Verder werd de kaart nog afgewerkt met een wit hartje (ook van WOC), uitgeponste vlindertjes, meeldraadjes en plakparels.
Alle randjes werden ook gedistresst met een distress-tool een met walnut stain distress inkt afgewerkt.

Creatieve groetjes van Marijke.

maandag 12 mei 2014

Geboortekaartje voor Ward

Hallo iedereen,


een knutselvriendin werd onlangs voor de 2de maal mama.  Deze keer beviel ze van een zoontje met de naam WARD.  Ik maakte een geboortekaartje voor het gezinnetje :

- klik op de foto om 'm te vergroten -


Gebruikte materialen :
Design papier van Maja Design
Cardstock van American Crafts
Spellbinders nestabilities stansen : Label one en Decorative Label one
Een digistempel Wee One van Sylvia Zet ingekleurd met copics en afgewerkt met frantage embossing poeder van Stampendous
Vlaggetjes- en letterstansje van JoyCrafts!
Een lintje, een strikje gemaakt met de strikjesmaker en een mooi bedeltje.

Creatieve groetjes,

Marijke.

zaterdag 10 mei 2014

Geboortekaartje voor Mies

Hallo iedereen,











Vorige week beviel mijn collega van een dochtertje : Mies, een zusje voor Guus.
Het geboortekaartje was nogal speciaal met felle kleuren (onder andere veel rood) :






Dus dacht ik, ik maak ook een niet-traditioneel kaartje voor de geboorte van Mies!  Geen roze dus, maar rood en appelblauwzeegroen!

Dit werd het :

- voorkant -

- binnenkant -

Ik heb geen cardstock gebruikt.  Het fijne aan de Authentique paperpads is dat er bijpassende effen kleurtjes zitten aan de achterkant van het design papier.  Al het papier komt uit het paperpad "Celebrate".
Verder gebruikte ik de scrabble letter stempeltjes van Whimsy Stamps en een ronde tekststempel van Aud Design.  Aan de binnenkant een tekststempel van Joy!Crafts.  En enkele plakpareltjes om het geheel af te werken.

 Creatieve groetjes van Marijke.

woensdag 7 mei 2014

DT-kaartje : wishing you a beautiful day!

Hallo iedereen,

onlangs maakte ik nog een DT-kaartje voor Cart'n Scrap Art.  Het werd een easel-kaartje met design-papier van Authentique en prentjes van Whimsy.  Klik op de foto's om ze te vergroten.







Creatieve groetjes van Marijke.

maandag 5 mei 2014

Mannenkaartjes

Hallo iedereen,


onlangs organiseerden we als DT-team van de winkel Cart'n Scrap Art een Mannenevent.  Hiervoor maakte ik een heleboel kaartjes en projectjes.


- binnenkant -




- binnenkant -


- binnenkant -


- post-it houdertje -

- voor memoblaadjes -



- binnenkant -




Creatieve groetjes,

Marijke.

zaterdag 3 mei 2014

Moederdag

Hallo iedereen,

volgende week zondag is het moederdag, maar dan heb ik schoolfeest en moet ik de hele dag gaan werken op school.  Ik kan dus niet bij mijn moeder langs.  Daarom heb ik een kaartje gemaakt dat ik ga opsturen!

Ik kreeg van mijn scrapvriendinnetje Els een mooie vlinder gemaakt met IndigoBlu flakes.  Mooi hé!  De foto doet helaas geen recht aan de mooie vlinder die in het echt uit veel mooie kleurtjes bestaat en die je het best ziet als je het wat beweegt in het licht.

Ik koos design papier uit een vintage blokje, ik denk van de Action en American Crafts cardstock.  Een digistempel die ik op pinterest vond maakte het geheel af.

- klik op de foto om 'm te vergroten -


Ook de binnenkant werkte ik af met design papier en een mooie tekst.

Creatieve groetjes,

Marijke.